divendres, de març 04, 2011

les llegendes del taller


7 comentaris:

Thais i kati ha dit...

LA DONA DE LA CARRETERA


sarah vivia amb el seu marit walter i el seu fill Wilder en una casa ubicada al nord de la ciutat de concepció (paraguay). Una nit walter arriba del treball extremadament cansat i sintiendose fracassat. així que decideix descarregar la seva ràbia en sarah. ambdós empesa a discutir i gairebé a colpejar ..... Sarah decideix que el millor de tot és allunyar-se per un temps. així que sarah pren al seu fill Wilder puja a l'acte i comença un viatge a pou colorit 140 km de concepció, angoixada pel que va passar no presta atenció en el seu camí, a més de no prestar atenció en el seu camí el camí era molt sots ia sobre a la seva adreça venia una petita camioneta
Be d'una bosinada de la camioneta ella persibe el que passa i intenta desviar la camioneta passant per un enorme sot estavellant-se contra un arbre
ella de seguida es va a demanar ajuda a la carretera per que el seu fill estava inconsiente i mal ferit.
ella camina més asia davant (2 km) troba a un camioner i ella de seguida li demana socors, el molt bondadós li decideix ajudar, ella assenyala on mateix aquesta l'automòbil destrossat i tots dos baixen a revisar.
quan el camioner baixa fins l'arbre on estavellar l'acte veu el nen al seient del darrere del vehicle, després mira a la part davantera veu a la dona que li va demanar auxili morta i molt mal ferida
el Ilebo un gran ensurt, però mateix asii excepte al nen.
quan va tornar al camió va trobar la cadena que la dona feia servir.
Durant anys compte els camioners que es van trobar amb la dona de la carretera
seimpre amb la mateixa roba però sempre diferents víctimes.
el motiu de la dona de la carretera, salvar vides que encara es poden salvar FI!




Temps mort a l'oficina
Un funcionari mor a l'oficina i el descobreixen al cap de cinc dies. Els seus companys li van apilant el correu i se n'adonen quan veuen que s'ha deixat tres tasses de cafè intactes.

Elegit per: Thais i Kati de 1D i 1A

Tono, Samu, Jorge i Paco ha dit...

LA CONDUCTORA NUA

- No tenim les dades d'on passa l'aparició. Es creu que l'increible avisatge es produeix en una ruta espanyola. Per als que l'han vist diuen que, Un ésser de sexe femení de cos nu condueix un descapotable, a gran velocitat per una solitària carretera espanyola, i s'acosta a els vehicles que troba al seu pas la conductora intenta encandilar-los amb la seva mirada i la seva bellesa. Per d'aquesta forma arrencar l'anima.

Treta per Tono, Samu, Jorge i Paco que ha ajudat a dictar.

jorge y joaquin ha dit...

La motorista fantasma

Aquesta xica es veia no més a les carreteres per motoristes,els pujava amb ells i els avisava d que en eixa carretera era perillosa.
Es deia que ella va tindre un accident que va llevar la vida.
des d' aleshores avisa a tot motorista que vaja amb compte.

Samuel Kati Tono i Thais ha dit...

El terror del McDonalds
Havia una vegada uns xiquets que varen anar de viatge amb els seus pares a Benidorm.Els xiquets és quedaren en la piscina jugant a tirar-se pel trampolí, en la piscina coneixeren a uns xiquets i se’n van anar amb ells al McDonalds sense demanar-li permís als seus pares. Quan ja acaben de sopar, uns hòmens li diuen si volen anar a un lloc molt xava. Els xiquets aceptaren i els hòmens els dormiren per a què no es donaren conte de com es tornava a McDonalds.
Els hòmens abusaren d’ells i els mataren.

Açó vol dir que no et fies del que et diuen els desconeguts.

FI…

Paco y Gerard!!!! ha dit...

EL GAT NEGRE Existen pueblos en que el encuentro de un gato negro camino de la iglesia el día de la boda da buena suerte, mientras que en otros es símbolo de desgracias conyugales.
Se cree que el gato negro trae buena suerte en los juegos de azar, sobre todo si se toca alguno antes de que empiece el juego.
También se cree que tener un gato negro en casa es símbolo de buena fortuna.

Anònim ha dit...

LA CASA ROJA
Açò era una dona que vivía a les afores de un poble que s'anomenava Algar. La casa era roja y negra y donaba molta por , un xiquet es va atrevir a tocar a eça casa y mai mes nol van vore (a lo milor va desapareixer o la dona li va agafar pel l'esquena). Bo aço no se sap pero la veritat esuqe dona un poquet de por pero aun aixi siguen buscant-lo
¿A lo millor te el pox encontrar en mitat d'un bosc?FI

Paco y Gerard!!!! ha dit...

EL GAT NEGRE Hi ha pobles en que la trobada d'un gat negre camí de l'església el dia del casament dóna bona sort, mentre que en altres és símbol de desgràcies conjugals.
Es creu que el gat negre porta bona sort en els jocs d'atzar, sobretot si es toca algun abans que comenci el joc.
També es creu que tenir un gat negre a casa és símbol de bona fortuna.