dilluns, d’abril 11, 2011

predicció manual

2 comentaris:

razvan anim peree!!! ha dit...

La quiromància és segons els practicants, l'art d'endevinar el passat d'una persona i de predir-li el futur mitjançant l'examen de les línies, prominències i altres característiques de la mà. Estretament vinculada a l'astrologia i a la càbala, fou coneguda pels caldeus, egipcis, assiris i hebreus, encara que es considera una pseudociència. Segons la quiromància, els astres que han presidit el naixement d'una persona imposen els seus signes en les diferents parts del cos, especialment a la mà.

Hi ha diferents línies en la mà:
1 : línia de la vida
2 : línia de l'enteniment
3 : línia del cor
4 : anell de Venus
5 : línia del Sol
6 : línia del Destí


Les línies de Valentina:

La línia de la vida de Valentina és molt llarga i poc marcada, va des de entre els dits polze i índex, fins a on termina la mà, això vol dir que tindrà esperança, vitalitat, i una vida molt llarga.

La línia de l’enteniment és ni llarga ni cura, normal, un poc inclinada cap a baix i amb una xicoteta arrel, això crec que vol dir que té creativitat i fantasia , però també que es una persona molt realista.

La línia del cor, és bastant llarga i molt marcada, té algunes arrels, vol dir que és una persona entusiasta, generosa i amorosa, però també pot tenir cert punt de gelosia.

L’anell de Venus , de moment, no se lo veu quasi rés, perquè encara no el puc distingir, serà perquè no estarà casada..

La línia del Sol és prou curta i poc marcada, vol dir que tindrà sort, però no molta, i tindrà que treballar molt per a aconseguir-la.

La línia del destí és llarga, un poc discontínua i prou marcada, vol dir que el destí per a ella no està previst del tot, i que podria elegir entre diferents camins.

valentina ha dit...

Auestes són les línies per a llegir el futur de cada persona. Cada línia té un significat diferent.
1-Líniea de la vida
Aquesta línia significa quant de temps viuras, si es molt llarga es que viuras molt i si es molt curta es que viuras poc.
2-Línia de l'enteniment.
Aquesta línia vol dir quant de inteligent es tu. Depen si la tens lllarga o curta es que eres mes o meys ilteligent.
3-Línea del cor.
Això vol dir que quants marits tindrás.Si tens 2 línies es que tindras dos marits si tens 3 es que tindrás 3 marits.
4- Anell de Venus
Això vol dir com es relaciones amb las persones bé o mal.
5-Línia del Mercuri
Això parla de que si quan es fas gran tindrás algun negoci o no.
6-Línia de la sort
Això vol dir que si quan creixes tindrás molta sort o no.
7-Línia del Sol.
Això vol dir que si de major tindrás molta fama o no.

Ara llegirem la mà a Razvan
Razvan te la línia de la vida molt llarga això vol dir que viura bastants anys. La línia de l'entenyment també la te bastant llarga això vol dir que no sols ara es llest, que sera llest també mes endavant. Sols te una línia del cor aixo vol dir que sols es casara una vegada. L'anell de Venus el té un poc curteta això vol dir que li costa un poc relacionarse amb les persones. La línia del Sol la té normal això cec que vol dir que de major será una persona normal que no tindra ni molta ni poca fama. La línia del Mercuri jo no se la e vist alesohers vol dir que no tindra ningun negoci o potser si. Si que te línia de la sort això vol dir que tindra sort de major.